Καλοκαιρινή Σαλάτα με Κους Κους και Ρεβίθια

Καλοκαιρινή Σαλάτα με Κους Κους και Ρεβίθια
  •  10
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  10
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  
    Κατάλληλο για Χορτοφάγους
  •  
    Νηστήσιμα
  •  1
    Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά


  • 195g Κους Κους To Go Tipiak
  • 100g ρεβίθια, βρασμένα
  • 1/2 κρεμμύδι κόκκινο, ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο, τριμμένο
  • 1 πιπεριά κίτρινη, ψιλοκομμένη
  • 1/4 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
  • 2 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1/2 κ.σ. κόλιανδρος φρέσκος, ψιλοκομμένος
  • 1/4 κ.σ. κουρκουμάς σε σκόνη 
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. crunberries
  • 1 κ.σ. φιλέ αμυγδάλου
  • αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση


Δροσιστική, καλοκαιρινή σαλάτα με  Κους Κους To Go Tipiak, που ετοιμάζεται σε μόλις 2'!

Ότι πρέπει για ένα εύκολο, γρήγορο και απολαυστικό γεύμα μετά τη θάλασσα!

 

Για το Κους Κους To Go Tipiak

  1. Αδειάστε τρία σακουλάκια Κους Κους To Go σε ένα μπολ.
  2. Προσθέστε νερό σύμφωνα με τις οδηγίες (μετρήστε νερό μέχρι την κόκκινη γραμμή για κάθε σακουλάκι 65g)
  3. Βάλτε το μπολ στα μικροκύματα για 2' και μόλις το βγάλετε, ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη για 5'.

Για τη σαλάτα

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το Κους Κους, τα ρεβίθια, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το καρότο, την πάπρικα, τον κουρκουμά, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε.
  2. Αφού ανακατέψετε καλά όλα τα υλικά, προσθέστε τα crunberries, το φιλέ αμυγδάλου και τον φρέσκο κόλιανδρο.
  3. Σερβίρετε αμέσως.

 

Tip! Δοκιμάστε την με ψητές Αραβικές Πίτες East Go West!

Καλή απόλαυση!

Top