Έρευνα και Ανάπτυξη

Mε έμφαση στην καινοτομία, το σύγχρονο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης - σε συνεργασία με το τμήμα Marketing της εταιρίας το οποίο καταγράφει και αναλύει τις ανάγκες της αγοράς - εκπονεί διαρκώς μελέτες βελτίωσης των προϊόντων, αναζητώντας και στοχεύοντας σε προϊόντα με ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά.


•    25 χρόνια τώρα ο  Έλληνας καταναλωτής Στηρίζει, Εμπιστεύεται και Επιλέγει τα προϊόντα της Flavour Factory!
•    25 χρόνια τώρα η Flavour Factory, φέρνει σε κάθε ελληνικό σπίτι, προϊόντα Ξεχωριστά, Οικονομικά και πάνω από όλα Ποιοτικά!


Με παρουσία των προϊόντων σε όλα τα μεγάλα δίκτυα λιανικής πώλησης, τα προϊόντα της Flavour Factory A.E. είναι διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες S/M’s, C&C΄s αλλά και σε πάνω από 1500 σημεία ανεξάρτητων καταστημάτων - delicatessen stores πανελλαδικά.
Ταυτόχρονα τα προϊόντα της εταιρίας, επιλέγονται από τους καλύτερους executive chefs για την παρουσίαση σε τηλεοπτικές εκπομπές και σεμινάρια μαγειρικής, από top εστιατόρια αλλά και ξενοδοχεία.

 

 

Σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Η Flavour Factory A.E. έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη εξυπηρετώντας ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ από το 2002 εξάγει σε γειτονικές χώρες.

Το 2005 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης.
Όλες οι εγκαταστάσεις πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας τροφίμων, διατηρώντας πάντα άριστες συνθήκες συντήρησης και αποθήκευσης, ενώ αντίστοιχα ο στόλος των ιδιόκτητων φορτηγών της είναι νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, διασφαλίζοντας την άριστη μεταφορά των εμπορευμάτων σε όλα τα σημεία διανομής.

 

 

 

Χαρακτηριστικά

Κεντρικές Αποθήκες: 1700m2
Χωρητικότητα: 2500 παλέτες
Περιβάλλον: Ελεγχόμενης Θερμοκρασίας
Γραφεία: 300m2

Top