Συστατικά
• 120γρ. Wok Σως Γλυκού Τσίλι Blue Dragon
• 2 κ.σ. Ηλιέλαιο
• 2 φέτες Τζίντζερ, ψιλοκομμένο
• 2 σκελίδες Σκόρδο, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε φέτες
• 500γρ. φιλέτο Κοτόπουλο, κομμένο σε λωρίδες
• 3 κλαράκια Σέλινο, κομμένο σε λεπτές φέτες
• 150γρ. Αρακά
• 1 Κόκκινη Πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα γουόκ ή σε ένα τηγάνι το ηλιέλαιο και το αφήνουμε να κάψει πάρα πολύ καλά.
- Προσθέτουμε το τζίντζερ και το σκόρδο και σωτάρουμε 20-30 δευτερόλεπτα.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το σέλινο, τον αρακά, την κόκκινη πιπεριά και σωτάρουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
- Προσθέτουμε την wok σως γλυκού τσίλι Blue Dragon και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να πάρει ελαφρώς πηχτή υφή.
- Σερβίρουμε αμέσως.