Κοτόπουλο Stir Fry με Wok Σως Γλυκού Τσίλι

Κοτόπουλο Stir Fry με Wok Σως Γλυκού Τσίλι
  •  10
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  13
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  2
    Μερίδες
  •  2
    Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά


120γρ. Wok Σως Γλυκού Τσίλι Blue Dragon

• 2 κ.σ. Ηλιέλαιο

• 2 φέτες Τζίντζερ, ψιλοκομμένο 

• 2 σκελίδες Σκόρδο, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε φέτες

• 500γρ. φιλέτο Κοτόπουλο, κομμένο σε λωρίδες

• 3 κλαράκια Σέλινο, κομμένο σε λεπτές φέτες

• 150γρ. Αρακά

• 1 Κόκκινη Πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες

 

Εκτέλεση


  1. Βάζουμε σε ένα γουόκ ή σε ένα τηγάνι το ηλιέλαιο και το αφήνουμε να κάψει πάρα πολύ καλά.
  2. Προσθέτουμε το τζίντζερ και το σκόρδο και σωτάρουμε 20-30 δευτερόλεπτα.
  3. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς.
  4. Στη συνέχεια ρίχνουμε το σέλινο, τον αρακά, την κόκκινη πιπεριά και σωτάρουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
  5. Προσθέτουμε την wok σως γλυκού τσίλι Blue Dragon και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να πάρει ελαφρώς πηχτή υφή.
  6. Σερβίρουμε αμέσως.
Top