Λαχματζούν στη Στιγμή

Λαχματζούν στη Στιγμή
  •  2
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  1
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  1
    Μερίδες
  •  
    Χωρίς γλουτένη

Συστατικά


  • 1 Ρυζογκοφρέτα Crispy King Premium
  • 3 κ.σ. Κιμά μαγειρεμένο όπως για τα μακαρόνια
  • 1 κ.σ. κίτρινο, τριμμένο Τυρί
  • 1-2 φυλλαράκια Μαϊντανό

Εκτέλεση


  1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Απλώνουμε τον κιμά και το τυρί πάνω στη ρυζογκοφρέτα.
  3. Βάζουμε στο φούρνο για 1 λεπτό, ίσα-ίσα να λιώσει το τυρί.
  4. Σερβίρουμε με τον μαϊντανό ψιλοκομμένο

Tip Ελένης:

Μια εξαιρετική ιδέα για τον κιμά που μας περίσσεψε από την προηγούμενη, όταν τον μαγειρέψαμε για να φτιάξουμε μακαρόνια, παστίτσιο ή μουσακά.

 

Top