Μία ελληνική Eταιρία που αναπτύσσεται σταθερά, ερευνά, παράγει και διανέμει πάντοτε με όχημα την ποιότητα!

Η Flavour Factory Α.Ε. είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1996. Ξεκίνησε ως εταιρεία διανομών προϊόντων «Διεθνούς Κουζίνας» με εισαγωγές από όλο τον κόσμο.

Με το πέρασμα των χρόνων, προστέθηκαν νέες κατηγορίες και μεγάλα brands στο χαρτοφυλάκιο της Eταιρίας, επιλεγμένα με γνώμονα πάντα την ποιότητα.

Σήμερα αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού σε κατηγορίες όπως τσάγια, αρτοσκευάσματα, σνακ, βιολογικά προϊόντα κ.α..

Το 2005, ανέγειρε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με υψηλές προδιαγραφές στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, ενώ το 2017 ολοκληρώθηκε το σχέδιο επέκτασης των εγκαταστάσεων.

Το 2014 είναι χρονιά σταθμός για την Εταιρία, διότι δημιούργησε μία μονάδα παραγωγής Ρυζογκοφρέτας, την πρώτη του είδους στην Ελλάδα και λάνσαρε το δικό της Brand στην ελληνική αγορά.

Μέσα από τα 25 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στον κλάδο, η εταιρεία έχει λανσάρει πολλές μάρκες και έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης στο οργανωμένο λιανεμπόριο και την εστίαση.

Παράλληλα, τα τελευταία 10 χρόνια υπάρχει και μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η Flavour Factory Α.Ε. παραμένει, βέβαια, πιστή στην αρχική ιδέα, να φέρνει κοντά στον Έλληνα καταναλωτή, γεύσεις, αρώματα και κουλτούρα από κάθε γωνιά του κόσμου!

 

 

Top