Το κους κους είναι παραδοσιακό ζυμαρικό με ρίζες στη Μέση Ανατολή. Μπορεί να αποτελέσει ένα γρήγορο εύκολο και ελαφρύ γεύμα από μόνο του. Απολαύστε το ως γαρνιτούρα σε κρεατικά, σε ψητά λαχανικά, σε ψάρια ή δημιουργήστε δροσερές σαλάτες όπως το "ταμπουλέ". Ακόμα γεμίζει λαχανικά όπως ντομάτες, πιπεριές κ.λπ. Προστίθεται σε σούπες, όσπρια και σε σαλάτες.
Δείτε νοστιμες συνταγές με Κους Κους Tipiak
- Μαροκινό Κοτόπουλο με Κους Κους
- Γεμιστά Κατσαρόλας με Κους Κους
- Καλαμάρια με Κους Κους Ούζο και Μάραθο