Εκτέλεση
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία, βάζουμε τη ζάχαρη και περιμένουμε μέχρι να λιώσει και να γίνει καραμέλα σε ένα πολύ ανοιχτό, ξανθό χρώμα.
- Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, τις ρυζογκοφρέτες και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα με ξύλινη κουτάλα.
- Στρώνουμε ένα χαρτί ψησίματος στον πάγκο και απλώνουμε το μείγμα.
- Περιμένουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου!
Tip Ελένης:
Μπορούμε να βάλουμε οποιονδήποτε ξηρό καρπό μας βρίσκεται στο ντουλάπι ή μείγμα ξηρών καρπών.