Πανεύκολο Ρυζόγαλο!

Πανεύκολο Ρυζόγαλο!
  •  5
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  20
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  
    Χωρίς γλουτένη

Συστατικά


  • 4 Ρυζογκοφρέτες Crispy King Premium σπασμένες με το χέρι σε ακανόνιστα κομμάτια.
  • 3 Αβγά
  • 2 ποτήρια Γάλα
  • 3 κ.σ. Ζάχαρη
  • 2 Βανίλιες
  • 1 κ.σ. φρέσκο Αγελαδινό βούτυρο
  • σκόνη Κανέλα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση


  1. Σε ένα μπολ, χτυπάμε καλά  (καλύτερα με μίξερ χειρός) τα αβγά, το γάλα, τη ζάχαρη και τις βανίλιες.
  2. Σε ένα μικρό, βαθουλό ταψάκι, βάζουμε τις ρυζογκοφρέτες με το μείγμα των αβγών.
  3. Σε μικρά κομματάκια, μοιράζουμε το βούτυρο στην επιφάνεια και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο,  μέχρι να ροδίσει και να σταθεροποιηθεί το μείγμα, στους 180 βαθμούς.
  4. Πασπαλίζουμε με κανέλα.

Tip Ελένης:

Χλιαρό, τρώγεται πιο νόστιμο.

 

Top