Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, χτυπάμε καλά (καλύτερα με μίξερ χειρός) τα αβγά, το γάλα, τη ζάχαρη και τις βανίλιες.
- Σε ένα μικρό, βαθουλό ταψάκι, βάζουμε τις ρυζογκοφρέτες με το μείγμα των αβγών.
- Σε μικρά κομματάκια, μοιράζουμε το βούτυρο στην επιφάνεια και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο, μέχρι να ροδίσει και να σταθεροποιηθεί το μείγμα, στους 180 βαθμούς.
- Πασπαλίζουμε με κανέλα.
Tip Ελένης:
Χλιαρό, τρώγεται πιο νόστιμο.