Stir Fry με Χοιρινό, Ασιατικά Λαχανικά και Νουντλς Aυγών

Stir Fry με Χοιρινό, Ασιατικά Λαχανικά και Νουντλς Aυγών
  •  20
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  8
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες

Συστατικά


  • 1 συσκευασία Noodles Αυγών Oriental Express
  • 1 κ.σ. Σως Στρειδιών Blue Dragon (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουταλιά σούπας Σκούρη Σως Σόγιας Blue Dragon (για τη μαρινάδα)
  • φυτικό Λάδι για το σοτάρισμα
  • 7 μπουκετάκια Μπρόκολο
  • 1 κόκκινη Πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 2 κλωνάρια Σέλερι, ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. Μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κ.σ. Σκούρη Σως Σόγιας Blue Dragon
  • 400 γρ. άπαχο Χοιρινό φιλέτο, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 2 κουταλιές σούπας Σησαμέλαιο Blue Dragon
  • 410 γρ. Ανάμικτα Ασιατικά Λαχανικά Oriental Express, ξεπλυμένα και στραγγισμένα φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη μαρινάδα)

Εκτέλεση


  1. Σε 500ml νερό που βράζει, τοποθετήστε τα νουντλς αυγών και σιγοβράστε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας περιοδικά. Ξεπλύνετε αμέσως τα νουντλς σε άφθονο νερό, στραγγίστε καλά, ψεκάστε με λίγο φυτικό λάδι και αφήστε στην άκρη.
  2. Σε ένα μπολ, τοποθετείτε το χοιρινό με τα υλικά της μαρινάδας, ανακατέψτε καλά και αφήστε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
  3. Σε ένα γουόκ ή βαθύ τηγάνι σε δυνατή εστία, ζεστάνετε το σησαμέλαιο με το φυτικό λάδι και ξεκινήστε το σοτάρισμα με το χοιρινό, για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το σέλερι, τα μανιτάρια, την κόκκινη πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, το μπρόκολο και τα ανάμικτα ασιατικά λαχανικά και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 2 λεπτά.
  4. Σβήστε με την σως σόγιας, προσθέστε τα νουντλς στο γουόκ, ανακατέψτε καλά και σερβίρεται αμέσως.

 

Top