Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα, βράστε 250ml αλατισμένο νερό, προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο. Αφαιρέστε από την εστία και ανακατεύοντας συνεχώς, προσθέστε το Κους Κους. Αφήστε για 4 λεπτά μέχρι να τραβήξει το νερό.
- Στη συνέχεια, ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε το Κους Κους στο ψυγείο για 45 λεπτά.
- Κόψτε τα καπάκια από τις πιπεριές και αφαιρέστε τους σπόρους από μέσα. Σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε για 2-3 λεπτά το κρεμμύδι, το σπανάκι και τις ψιλοκομμένες πιπεριές, ανακατεύοντας συνεχώς. Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέστε τη φέτα.
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το Κους Κους με τα σοταρισμένα λαχανικά και τη φέτα.
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180° C. Γεμίστε τις πιπεριές με το μίγμα Κους Κους, τοποθετήστε τες σε ένα πυρέξ και πασπαλίστε με τη φρυγανιά. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και σερβίρετε αμέσως.