Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα 6 αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Προσθέτουμε την Ταπιόκα Express, ανακατεύουμε με ένα σύρμα και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για 10'.
- Ενσωματώνουμε το ζαμπόν, τη μοτσαρέλα και την πάστα ελιάς στο μείγμα με την Ταπιόκα Express και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε μια ενιαία ζύμη.
- Φτιάχνουμε με τη ζύμη μπαλίτσες και τις τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί.
- Αλείφουμε κάθε μπαλίτσα με λίγο χτυπημένο αυγό στην πάνω πλευρά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30'.
Tip!
- Μια εναλλακτική επιλογή για τη γέμιση: αντί για ζαμπόν και μοτσαρέλα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σολομό και άνηθο.