Νουντλς Ολικής με Γλυκόξινη Σάλτσα

Νουντλς Ολικής με Γλυκόξινη Σάλτσα
  •  20
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  10
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  1
    Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά


Εκτέλεση


Μαγειρέψτε μια λαχταριστή ασιατική συνταγή με αυθεντικά προϊόντα ασιατικής κουζίνας από την Oriental Express και τη Blue Dragon!

Ακολουθήστε τα βήματα και ετοιμάστε εύκολα και γρήγορα ένα νόστιμο πιάτο που θα σας ταξιδέψει!

  1. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια και μαρινάρουμε το κοτόπουλο με τη Σως Γλυκού Τσίλι για Ντίπινγκ και αφήνουμε στην άκρη για 20'.
  2. Σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε νερό μέχρι τη μέση. Μόλις βράσει κατεβάζουμε από την εστία, προσθέτουμε τα Νουντλς Ολικής Άλεσης και ανακατεύουμε ελαφρώς για 3'-4'. Σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
  3. Τοποθετούμε ένα γουόκ ή τηγάνι σε δυνατή φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε 3 κ.σ. Σουσαμέλαιο και 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο και το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσουν.
  4. Προσθέτουμε τα Καλαμπόκια Μωρά, τα καρότα, και τις πράσινες πιπεριές και σοτάρουμε για ακόμη 3'.
  5. Προσθέτουμε τη Σως Σόγιας, ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε τη Γλυκόξινη Σως και μαγειρεύουμε για 2'-3'.
  6. Προσθέτουμε στο γουοκ τα Νουντλς Ολικής Άλεσης και ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά. Τα αφήνουμε για 2' και απομακρύνουμε από την εστία.
  7. Γαρνίρουμε με σουσάμι και φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!

 

Top