Πατατοσαλάτα με Πέστο Πιπεριάς

Πατατοσαλάτα με Πέστο Πιπεριάς
  •  10
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  40
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  
    Κατάλληλο για Χορτοφάγους
  •  
    Χωρίς λακτόζη
  •  
    Χωρίς γλουτένη
  •  
    Νηστήσιμα

Συστατικά


  • 1 βαζάκι Πέστο με Πιπεριά και Δυόσμο «Η Κουζίνα του Ηλία»
  • 1/2kg baby Πατάτες
  • 3 φρέσκα Κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 100gr. Αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές Κάπαρη
  • 1 κόκκινη Πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 5-6 Ελιές για το γαρνίρισμα
  • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο

Εκτέλεση


  1. Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με τη φλούδα τους.
  2. Τις κόβουμε στην μέση και τις βάζουμε σε κατσαρόλα και τις καλύπτουμε με κρύο νερό.
  3. Τις αφήνουμε να βράσουν σκεπασμένες μέχρι να μαλακώσουν καλά, περίπου 35΄-40΄, ανάλογα με το μέγεθός τους.
  4. Τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ.
  5. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα.
  6. Σερβίρουμε, γαρνίροντας με ελιές.
Top