Εκτέλεση
- Αδειάζουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας Λιβανέζικα Φαλάφελ Al'fez σε ένα μπολ, προσθέτουμε 170ml κρύο νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 3-4'.
- Δημιουργούμε μικρές μπάλες από το μίγμα και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 20-30" ή μέχρι να ροδίσουν και στραγγίζουμε σε ένα χαρτί.
- Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρεμμυδάκι, τις πιπεριές, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για να φτιάξουμε τη βάση με το μείγμα ντομάτας.
- Σε ένα άλλο μπολ, προσθέτουμε το ταχίνι, τις 2 κ.σ. νερό, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε για να φτιάξουμε τη σως ταχίνι.
Για το σερβίρισμα:
- Με ένα κουτάλι, τοποθετούμε τη βάση με το μείγμα ντομάτας το κάτω μέρος του πιάτου και τοποθετούμε επάνω τα Φαλάφελ.
- Πάνω από τα Φαλάφελ, περιχύνουμε τη σως ταχίνι και σερβίρουμε.
- Μπορούμε να διακοσμήσουμε με λίγο φρέσκο μαϊντανό.