Συστατικά
• 175γρ. Ρύζι Γλασέ
• Χυμό από 4 Λάιμ
• 400ml Γάλα Καρύδας Oriental Express
• 400ml Κρέμα Καρύδας Oriental Express
• 100γρ. ζάχαρη
• Καστανή ζάχαρη
• Μάνγκο, σε κύβους
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι, το γάλα καρύδας, την κρέμα καρύδας, τη ζάχαρη και το χυμό από τα λάιμ.
- Βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά και μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 15'-20' , ανακατεύοντας συνέχεια για να μην μας καεί το γάλα στον πάτο της κατσαρόλας.
- Κόβουμε το μάνγκο σε κυβάκια με ένα κοφτερό μαχαίρι και το ανακατεύουμε με την καστανή ζάχαρη.
- Μόλις αρχίσει να πήζει το ρυζόγαλο, αφαιρούμε από τη φωτιά και το μοιράζουμε σε μπολάκια.
- Από πάνω πασπαλίζουμε τα κυβάκια του μάνγκο και σερβίρουμε.