Εξωτικό Ρυζόγαλο με Γάλα Καρύδας, Λάιμ και Μάνγκο

Εξωτικό Ρυζόγαλο με Γάλα Καρύδας, Λάιμ και Μάνγκο
  •  2
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  25
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  6
    Μερίδες
  •  
    Κατάλληλο για Χορτοφάγους
  •  
    Χωρίς λακτόζη
  •  
    Χωρίς γλουτένη
  •  
    Νηστήσιμα
  •  1
    Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά


175γρ. Ρύζι Γλασέ 

Χυμό από 4 Λάιμ

400ml Γάλα Καρύδας Oriental Express

400ml Κρέμα Καρύδας Oriental Express

100γρ. ζάχαρη

• Καστανή ζάχαρη

• Μάνγκο, σε κύβους

Εκτέλεση


  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι, το γάλα καρύδας, την κρέμα καρύδας, τη ζάχαρη και το χυμό από τα λάιμ.
  2. Βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά και μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 15'-20' , ανακατεύοντας συνέχεια για να μην μας καεί το γάλα στον πάτο της κατσαρόλας.
  3. Κόβουμε το μάνγκο σε κυβάκια με ένα κοφτερό μαχαίρι και το ανακατεύουμε με την καστανή ζάχαρη.
  4. Μόλις αρχίσει να πήζει το ρυζόγαλο, αφαιρούμε από τη φωτιά και το μοιράζουμε σε μπολάκια.
  5. Από πάνω πασπαλίζουμε τα κυβάκια του μάνγκο και σερβίρουμε.
Top