Εκτέλεση
- Αδειάστε ένα φακελάκι Κους Κους σε ένα βαθύ πιάτο.
- Προσθέστε 150ml βραστό νερό, καλύψτε με μια μεμβράνη και αφήστε για 5 λεπτά, να φουσκώσει.
- Στη συνέχεια, σε ένα μπολ, προσθέστε τους κύβους της ντομάτας και του αγγουριού.
- Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό και τον δυόσμο και προσθέστε τα στο μπολ, συνεχίζοντας με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι, τον τόνο, την κάπαρη και τέλος το Κους Κους.
- Αλατοπιπερώστε, προσθέστε το ελαιόλαδο και το λεμόνι.
- Ανακατέψτε πολύ καλά και αφήστε το να τραβήξει όλα τα υγρά του στο ψυγείο για 20 λεπτά.
- Πριν το σερβίρισμα, ανακατέψτε καλά για μια ακόμη φορά και προσθέστε λεμόνι ή αλάτι αν χρειάζεται.