Εκτέλεση
- Τοποθετούμε τα νουντλς σε κατσαρόλα με νερό που βράζει και αφήνουμε για 3 λεπτά. Έπειτα αποσύρουμε από τη φωτιά, κρυώνουμε τα νουντλς με άφθονο νερό βρύσης (ώστε να σταματήσουμε το μαγείρεμα τους και να μη μας λασπώσουν), στραγγίζουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη.
- Τοποθετούμε το γουόκ σε δυνατή εστία, προσθέτουμε το ηλιέλαιο μαζί με το σησαμέλαιο και αφήνουμε λίγα λεπτά να ζεσταθούν καλά.
- Ξεκινάμε το σοτάρισμα με τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το καρότο για 3 περίπου λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα τοματίνια, το κολοκυθάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε για ακόμη 3 λεπτά, σβήνοντας με τη σως σόγιας.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών και την chow mein σως και αφήνουμε για 2 λεπτά ώστε να πάρουν τα υλικά μια βράση.
- Τέλος προσθέτουμε την σως γλυκού τσίλι και ρίχνουμε τα νουντλς στο γουόκ ανακατεύοντας καλά. Σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.