Εκτέλεση
- Σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και σπάμε τα αβγά.
- Προσθέτουμε την κρέμα, αλατοπιπερώνουμε και με ξύλινη σπάτουλα, με γρήγορες κινήσεις, ανακατεύουμε συνεχώς σπάζοντας τα αβγά.
- Μόλις το απράδι στερεοποιηθεί, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα σερβίρουμε πάνω στη ρυζογκοφρέτα με τη ντομάτα.
Tip Ελένης:
Το μυστικό είναι τα αβγά να βγουν ζουμερά, γι’αυτό προσέχουμε να μην τα παραψήσουμε.
Αν θέλουμε, ζεσταίνουμε πρώτα στο τηγάνι μια φέτα ζαμπόν και πάνω της σερβίρουμε τα αβγά.