Scrambled Εggs Πάνω σε Ρυζογκοφρέτα

Scrambled Εggs Πάνω σε Ρυζογκοφρέτα
  •  2
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  5
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  1
    Μερίδες
  •  
    Χωρίς γλουτένη

Συστατικά


  • 1 Ρυζογκοφρέτα Crispy King Premium
  • 2 Αβγά
  • 1 κ.σ. φρέσκο αγελαδινό Βούτυρο
  • 2 κ.σ. κρέμα Γάλακτος
  • 1 Ντοματίνι στα δυό ή 1 φέτα Ντομάτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση


  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και σπάμε τα αβγά.
  2. Προσθέτουμε την κρέμα, αλατοπιπερώνουμε και με ξύλινη σπάτουλα, με γρήγορες κινήσεις, ανακατεύουμε συνεχώς σπάζοντας τα αβγά.
  3. Μόλις το απράδι στερεοποιηθεί, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα σερβίρουμε πάνω στη ρυζογκοφρέτα με τη ντομάτα.

Tip Ελένης:

Το μυστικό είναι τα αβγά να βγουν ζουμερά, γι’αυτό προσέχουμε να μην τα παραψήσουμε.

Αν θέλουμε, ζεσταίνουμε πρώτα στο τηγάνι μια φέτα ζαμπόν και πάνω της σερβίρουμε τα αβγά.

 

Top