Εκτέλεση
- Ετοιμάζουμε τα ρεβύθια: Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κύμινο, την κανέλα, τους σπόρους του κόλιαντρο σπασμένους, τα ρεβύθια και το μέλι.
- Σωτάρουμε για τα ρεβύθια για μερικά λεπτά και τ΄αποσύρουμε.
- Ετοιμάζουμε το ταμπουλέ με δυόσμο και λεμόνι σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Στον επεξεργαστή τροφίμων αναμειγνύουμε τα υλικά του dressing , τεμαχίζουμε τα λαχανικά και ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά.
- Μεταφέρουμε τα λαχανικά, τα ρεβύθια και το ταμπουλέ σε μεγάλο μπωλ και ραντίζουμε με τη βινεγκρέτ, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Σημειώσεις για τη συνταγή:
- Αν έχουμε χρόνο αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για λίγη ώρα.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα λαχανικά της επιλογής μας
- Αντί για ρεβύθια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φασόλια λευκά