Σαλάτα με Stir Fry Noodles και Πολύχρωμες Πιπεριές

Σαλάτα με Stir Fry Noodles και Πολύχρωμες Πιπεριές
  •  15
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  10
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες

Συστατικά


  • 300 γραμμάρια Stir Fry Rice Noodles Oriental Express
  • 2 κουταλιές Σησαμέλαιο Blue Dragon
  • 200 γραμμάρια Καλαμπόκια Μωρά Oriental Express
  • 1 πράσινη Πιπεριά
  • 1 κόκκινη Πιπεριά
  • 1 κίτρινη Πιπεριά
  • 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια
  • 2 κουταλιές φρέσκο Κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές Λεμονόχορτο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι

Για το dressing:

  • 40 γραμμάρια Chilli sauce Oriental Express
  • 40 γραμμάρια Sweet Chilli Sauce Oriental Express
  • 5 κουταλιές Σόγια Σως Blue Dragon

Εκτέλεση


  1. Σε ένα βαθύ ταψί τοποθετείτε τα Stir Fry Rice νουντλς Oriental Express και τα σκεπάζετε με βραστό νερό για 3 λεπτά.
  2. Όταν τα νουντλς είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα κρυώνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό.
  3. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα Μωρά Καλαμπόκια Oriental Express, την πράσινη πιπεριά, την κόκκινη πιπέρια, την κίτρινη πιπέρια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον κόλιανδρο και το λεμονόχορτο και τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ.
  4. Σε ένα άλλο μικρό μπολ βάζετε όλα τα υλικά για το dressing, τη Sauce Chilli Oriental Express, η Sweet Chilli Dipping Sauce Oriental Express και την Σόγια Σως Blue Dragon και με ένα σύρμα ανακατεύετε πάρα πολύ καλά.
  5. Προσθέτετε στο μπολ με τα ψιλοκομμένα λαχανικά τα νουντλς και περιχύνετε με το dressing.
  6. Ανακατεύετε πάρα πολύ καλά και προσεχτικά και σερβίρετε σε μικρά ατομικά μπολ πασπαλίζοντας με τα χοντροκομμένα κάσιους από πάνω.

 

 

Top