Μοσχαράκι με Κινέζικο Κάρυ & Νoodles αυγών

Μοσχαράκι με Κινέζικο Κάρυ & Νoodles αυγών
  •  10
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  10
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες

Συστατικά


  • 350 γρ. φιλέτο Μοσχαριού κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 βάζο Σάλτσα Κινέζικου Κάρυ Blue Dragon
  • 300g Noodles Aυγών Oriental Express
  • 2 κ.σ. Σησαμέλαιο Blue Dragon
  • 1 κ.σ. Σόγια Σως Blue Dragon
  • 1 κόκκινη Πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση


  1. Ετοιμάζουμε τα νουντλς αυγών ακολουθώντας τις οδηγίες στο πακέτο τους.
  2. Ζεσταίνουμε το σουσαμέλαιο σε ένα γουοκ ή βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το μοσχάρι.
  3. Προσθέτουμε τη σως σόγιας και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο γουόκ την πιπεριά, το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  5. Σοτάρουμε για ακόμη 2 λεπτά.
  6. Τέλος προσθέτουμε τη Σάλτσα Κινέζικου Κάρυ και ανακατεύουμε για 1 λεπτό μέχρι να δέσουν τα υλικά μας.
  7. Ρίχνουμε τα νουντλς αυγού μέσα στο γουοκ, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως
Top