Buddha Bowl με Νουντλς Ρυζιού, Όσπρια & λαχανικά

Buddha Bowl με Νουντλς Ρυζιού, Όσπρια & λαχανικά
  •  2
    Μερίδες
  •  
    Κατάλληλο για Χορτοφάγους
  •  
    Νηστήσιμα

Συστατικά


  • 150γρ. Νουντλς Ρυζιού Πλατιά Oriental Express
  • 50γρ. Βλαστάρια Bamboo Oriental Express
  • 50γρ. βρασμένα ρεβύθια
  • 150γρ. γλυκό καλαμπόκι κονσέρβα, στραγγισμένο
  • 1 κούπα κόκκινο λάχανο κομμένο σε λωρίδες
  • 1 κούπα παντζάρι κομμένο σε λωρίδες
  • 1 κούπα ρόκα
  • 1 κούπα σπανάκι baby
  • 1 αβοκάντο κομμένο στη μέση
  • Σπόρους από ρόδι για το πασπάλισμα
  • Φύλλα κόλιανδρου για το πασπάλισμα
  • Μαύρο σουσάμι για το πασπάλισμα

Υλικά για τη βινεγκρέτ λεμονιού

Εκτέλεση


Συνδυάστε τα Νουντλς Ρυζιού Oriental Express με τις όσπρια και λαχανικά  ετοιμάστε ένα χορταστικό vegan buddha bowl  με αυθεντικά προϊόντα ασιατικής κουζίνας από την Oriental Express!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε νερό, απομακρύνουμε από την εστία και προσθέτουμε 3 φωλιές Νουντλς Ρυζιού Πλατιά Oriental Express. Τα αφήνουμε να μουλιάσουν για 2-3΄. Ανακατεύουμε, ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό, στραγγίζουμε τα Nουντλς και τα αφήνουμε στην άκρη.

Όσο μαγειρεύονται τα Νουντλς, ετοιμάζουμε και τη βινεγκρέτ λεμονιού.  Ρίχνουμε τη Σως Σόγιας Σκούρη Blue Dragon και όλα τα υπόλοιπα υλικά της βινεγκρέτ σ’ ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Έπειτα πλένουμε προσεκτικά τα φρέσκα λαχανικά, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε λωρίδες. Χωρίζουμε τα Νουντλς και τα ρεβίθια σε δύο μπολ, τοποθετούμε και στα δύο  Βλαστάρια Bamboo Oriental Express, τα φρέσκα λαχανικά και το γλυκό καλαμπόκι.  Όταν στήσουμε τα μπολ καθαρίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε στη μέση και βάζουμε από ένα κομμάτι σε κάθε μπολ.

Περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και πασπαλίζουμε με τους σπόρους ροδιού, το μαύρο σουσάμι και λίγο κόλιανδρο.

Καλή απόλαυση!

Top