Εκτέλεση
-
Ψιλοκόβουμε το κρέας και τα λαχανικά.
-
Περιμένουμε να ζεσταθεί το wok και μόλις είναι έτοιμο σοτάρουμε το κρέας με Σουσαμέλαιο Blue Dragon μέχρι να πάρει χρώμα και στη συνέχεια αφαιρούμε από το σκεύος.
-
Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά με Σουσαμέλαιο Blue Dragon
-
Προσθέτουμε το κρέας στο wok και σβήνουμε με Σως Σόγιας Blue Dragon.
-
Βάζουμε τα Family Noodles Oriental Express στην κατσαρόλα με βραστό νερό για 4 λεπτά και ανακατεύουμε.
-
Μόλις μαλακώσουν, σουρώνουμε και ρίχνουμε αμέσως μέσα στο wok, για να διατηρηθεί η υγρασία των noodles και ανακατεύουμε.
-
Προσθέτω 3 κουταλιές της σούπας Σως Σόγιας Blue Dragon και ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου.
-
Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τον φρέσκο κόλιανδρο.
-
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.