Ψαρονέφρι με Σάλτσα Πέστου και Πατάτες

Ψαρονέφρι με Σάλτσα Πέστου και Πατάτες
  •  10
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  30
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  2
    Μερίδες
  •  
    Χωρίς γλουτένη

Συστατικά


  • 1 βαζάκι Πέστο με Κεφαλοτύρι και Αμύγδαλα «Η Κουζίνα του Ηλία»
  • 1 χοιρινό Ψαρονέφρι
  • 2 κουταλιές Ελαιόλαδο

Εκτέλεση


  1. Σοτάρετε το σε δυνατή εστία, μέχρι να αποκτήσει χρώμα από όλες τις πλευρές.
  2. Τοποθετήστε το ψαρονέφρι σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήστε για 24-26 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  3. Αφήστε το να κρυώσει και κόψτε το σε 5-6 κομμάτια.
  4. Σερβίρετε τα κομμάτια ψαρονέφρι, απλώνοντας το πέστο από πάνω και συνοδεύεστε με πατάτες φούρνου.

 

Top