Μπαρμπουνάκια Τηγανιτά με Σκορδάτο Πέστο

Μπαρμπουνάκια Τηγανιτά με Σκορδάτο Πέστο
  •  5
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  10
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  
    Χωρίς λακτόζη

Συστατικά


  • 1 βαζάκι Πέστο με Πιπεριά και Σκορδάκι «Η Κουζίνα του Ηλία»
  • 12 μέτρια Μπαρμπούνια καθαρισμένα
  • Αλάτι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Αλεύρι για τα μπαρμπούνια
  • Φρέσκος Μαϊντανός για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση


  1. Καθαρίζετε και αλατίζετε τα ψάρια . Τα αλευρώνετε και τα βάζετε να τηγανιστούν σε καυτό ηλιέλαιο για 2-3 λεπτά γυρνώντας τα μία φορά .
  2. Όταν είναι έτοιμα, τ’ αποσύρετε από τη φωτιά και τα στραγγίζεται σε απορροφητικό χαρτί.
  3. Απλώνεται το πέστο σε μια πιατέλα και τοποθετείτε τα μπαρμπουνάκια από επάνω, γαρνίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

 

Top