Κοτόπουλο Σοτέ με Σάλτσα Ντοματούλας με Ψητή Μελιτζάνα

Κοτόπουλο Σοτέ με Σάλτσα Ντοματούλας με Ψητή Μελιτζάνα
  •  8
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  30
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  
    Χωρίς λακτόζη

Συστατικά


  • 1 βαζάκι Σάλτσα με Ντοματούλα και Μελιτζάνα "Η Κουζίνα του Ηλία"
  • 2 στήθη Κοτόπουλου φιλέτο, κομμένο σε κύβους
  • 50ml λευκό Κρασί
  • Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
  • Πιλάφι για το σερβίρισμα.

Εκτέλεση


  1. Σε δυνατή εστία, σοτάρουμε το κοτόπουλο για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίζει.
  2. Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασάκι, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και περιχύνουμε με την σάλτσα μελιτζάνας.
  3. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά να δέσουν τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως, συνοδεύοντας με ζεστό πιλάφι.
Top