Γαρίδες Σαγανάκι με Σάλτσα Ντοματούλας και Κάπαρης

Γαρίδες Σαγανάκι με Σάλτσα Ντοματούλας και Κάπαρης
  •  15
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  6
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  
    Χωρίς γλουτένη

Συστατικά


  • 1 βαζάκι σάλτσα Ντοματούλας με Κάπαρη «Η Κουζίνα του Ηλία»
  • 800 γρ. φρέσκιες Γαρίδες, καθαρισμένες
  • 200gr. Φέτα, τριμμένη
  • Ψιλοκομμένος Μαϊντανός για το γαρνίρισμα
  • Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα

Εκτέλεση


  1. Καθαρίζουμε και ξεπλένουμε καλά τις γαρίδες.
  2. Σε δυνατή εστία, σοτάρουμε τις γαρίδες για 3-4 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν το λαχταριστό πορτοκαλί τους χρώμα.
  3. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και περιχύνουμε με την σαλτσούλα κάπαρης.
  4. Αφήνουμε για 1-2 λεπτό να δέσουν τα υλικά μας, προσθέτουμε την τριμμένη φέτα και σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με τον φρέσκο μαϊντανό.

 

 

Top