Εκτέλεση
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε το σπανάκι, αλατίζουμε και φέρνουμε δυό βόλτες μέχρι να μαραθεί.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά, το γάλα και το τυρί.
- Σε ένα μικρό ταψάκι, στρώνουμε τη ρυζογκοφρέτα και πάνω της απλώνουμε το σπανάκι.
- Πάνω απλώνουμε το μείγμα των αβγών, πασπαλίζουμε με λίγο επιπλέον τυρί και μοιράζουμε το βούτυρο σε κυβάκια.
- Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο, στους 180 βαθμούς, μέχρι να στερεοποιηθεί το σουφλέ και να ροδίσει η επιφάνεια.