Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια με το σκόρδο, για 4 περίπου λεπτά.
- Αλατίζουμε.
- Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Σε μπολ, χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και τα τυριά.
- Σε ένα μικρό ταψάκι, απλώνουμε τη ρυζογκοφρέτα και πάνω της το μείγμα με τα μανιτάρια.
- Περιχύνουμε με τα τυριά και το μείγμα αβγού.
- Πασπαλίζουμε με λίγο επιπλέον τυρί.
- Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι να στερεοποιηθεί το σουφλέ και να ροδίσει η επιφάνεια.
Tip Ελένης:
Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε μπέικον σοταρισμένο ψιλοκομμένο ή ζαμπόν.