Εκτέλεση
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες και σοτάρουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Μόλις ετοιμαστεί, το αφήνουμε σε ένα πιάτο να κρυώσει.
- Σε ένα blender ή multi βάζουμε νερό, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, χυμό από λεμόνι, κρόκο από ένα αυγό, αντζούγια, σκόρδο, μουστάρδα, τριμμένη παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε μέχρι να ομμογενοποιηθούν τα υλικά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα λαχανικά, λίγη σάλτσα, καλαμπόκι και παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε λίγη ακόμα σάλτσα και ανακατεύουμε ξανά.
- Σερβίρουμε τη σαλάτα με το κοτόπουλο και ολοκληρώνουμε με Κρουτόν Για Σαλάτα Caesar Tipiak.
- Χρησιμοποιούμε τα Κρουτόν Για Σαλάτα Caesar Tipiak είτε στο τελικό σερβίρισμα σαν topping, είτε στο μπολ για το ανακάτεμα.
- Απολαμβάνουμε!