Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο ταψί τοποθετείτε τα Πλατιά Noodles ρυζιού Oriental Express και τα καλύπτετε με βραστό νερό για 3-4 λεπτά, τα σουρώνετε και τα κρυώνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό και τα στραγγίζετε.
- Σε ένα ξύλο κοπής τοποθετείτε το φιλέτο σολομού, αφαιρείτε με το ειδικό τσιμπιδάκι τα κόκκαλα που βρίσκονται στην μέση και κόβετε το φιλέτο σε μικρές μπουκιές.
- Τοποθετείτε τις μπουκιές σολομού σε ένα μπολ και προσθέτετε την Teriyaki Sauce Blue Dragon και την Σως Σόγιας Blue Dragon και το αφήνετε να μαριναριστεί για 15 λεπτά.
- Τοποθετείτε ένα wok σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ηλιέλαιο.
- Σοτάρετε για 1 λεπτό το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σκόρδο.
- Συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμα προσθέτοντας τα Καλαμπόκια Μωρά Oriental Express και τις φουντίτσες μπρόκολου.
- Προσθέτετε το σολομό να σοταριστεί για άλλα 1-2 λεπτά, βάζετε τα Πλατιά Rice Noodles Oriental Express, τον ζωμό λαχανικών και την μαρινάδα από το σολομό.
- Συνεχίζετε το μαγείρεμα για 2-3 λεπτά να δέσει η σάλτσα, προσθέτετε το σησαμέλαιο Blue Dragon, ανακατεύετε μία τελευταία φορά.
- Σερβίρετε σε μικρά λευκά πορσελάνινα μπολάκια και πασπαλίζετε με το καβουρδισμένο σουσάμι.