Noodles Ρυζιού Πλατιά με Μοσχαρίσιο Φιλέτο, Μέλι και Oyster Sauce

Noodles Ρυζιού Πλατιά με Μοσχαρίσιο Φιλέτο, Μέλι και Oyster Sauce
  •  20
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  8
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες

Συστατικά


  • 500 γραμμάρια Πλατιά Rice Noodles Oriental Express
  • 400 γραμμάρια μοσχάρι φιλέτο κομμένο σε μικρά μπαστουνάκια
  • 2 κουταλιές ηλιέλαιο
  • 2 κουταλιές Σησαμέλαιο Blue Dragon
  • 4 κουταλιές μέλι
  • 120 ml ζωμό κοτόπουλο
  • 4 κουταλιές Σόγια Σως Blue Dragon
  • 200 γραμμάρια Σως Στρειδιών Blue Dragon
  • 80 γραμμάρια καβουρδισμένο σουσάμι
  • 2 κουταλιές βασιλικός ψιλοκομμένος
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση


  1.  Σε ένα μεγάλο ταψί τοποθετείτε τα πλατιά Rice Noodles Oriental Express  και τα καλύπτετε με βραστό νερό για 3-4 λεπτά, τα σουρώνετε και τα κρυώνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό και τα στραγγίζετε.
  2. Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε μέσα το ηλιέλαιο.
  3. Σοτάρετε το μοσχαρίσιο φιλέτο για 2-3 λεπτά, προσθέτετε το μέλι και σβήνετε με τον ζωμό κοτόπουλο.
  4. Όταν ο ζωμός έχει σχεδόν εξατμιστεί προσθέτετε την Σως Στρειδιών Blue Dragon μαζί με την Σόγια Σως Blue Dragon και μόλις πάρει βράση προσθέτετε τα Πλατιά Rice Noodles Oriental Express, ανακατεύετε καλά, περιχύνετε με το Σησαμέλαιο Blue Dragon και αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά.
  5. Σερβίρετε σε ατομικά μπολ και πασπαλίζετε με το καβουρδισμένο σουσάμι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

 

 

Top