Εκτέλεση
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι στη φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. Σουσαμέλαιο, μόλις κάψει προσθέτουμε το μπρόκολο και τα κρεμμυδάκια.
- Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά, τα τοποθετούμε στην άκρη του τηγανιού και σπάμε μέσα το αυγό, ανακατεύοντάς το να γίνει scrambled και μόλις είναι έτοιμα τα αφήνουμε στην άκρη.
- Τοποθετούμε ένα γουόκ σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. Σουσαμέλαιο, τις γαρίδες, το τζίντζερ και το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι να μαγειρευτούν οι γαρίδες.
- Σβήνουμε με Ξύδι Ρυζιού και προσθέτουμε 2 κ.σ. Κρέμα Καρύδας και 1 κ.γ. Πολτό Τσίλι.
- Ετοιμάζουμε τα Νουντλς Ρυζιού σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα προσθέτουμε στο γουοκ μαζί με τη Wok Σως Γλυκού Τσίλι, τα Καλαμπόκια Μωρά, τα λαχανικά και την ομελέτα.
- Προσθέτουμε το κολοκυθάκι και το καρότο και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με το τριμμένο φιστίκι, την πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη, λάιμ και κόλιανδρο.
Recipe by Funky Cook.