Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190° C στη λειτουργία του αέρα και λαδώνουμε ελαφρώς το ταψί.
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο και το σουσαμέλαιο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο με το τζίντζερ για περίπου μισό λεπτό.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μπρόκολο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για περίπου άλλα 1 - 2 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα. Ρίχνουμε 600 ml νερό, αλατοπίπερο και βράζουμε για περίπου 2 λεπτά, έως ότου αρχίσει να κοχλάζει.
- Μουλιάζουμε τα νουντλς σε ζεστό νερό για 3 - 4 λεπτά.
- Ρίχνουμε τα νουντλς στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε για περίπου 1 - 2 λεπτά, μέχρι να αναμειχθούν.
- Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και το στρώνουμε ομοιόμορφα. Σκορπίζουμε τον τόνο και το τριμμένο τυρί και ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά.
- Βάζουμε το φούρνο στη λειτουργία του γκριλ και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου άλλα 2 - 3 λεπτά, για να ροδίσουν στην επιφάνεια.
- Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε 5 - 10 λεπτά και σερβίρουμε.