Γλυκόξινο Χοιρινό με έξτρα Ανανά & Ρύζι

Γλυκόξινο Χοιρινό με έξτρα Ανανά & Ρύζι
  •  10
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  15
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες

Συστατικά


  • 350γρ. Χοιρινό φιλέτο χωρίς λίπος κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 βάζο Γλυκόξινη Σάλτσα Blue Dragon
  • 300γρ. Ρύζι Μπασμάτι
  • 1 κ.σ Σησαμέλαιο Blue Dragon
  • 2 κ.σ. Σως Σόγιας Blue Dragon
  • 1 Καρότο κομμένο σε λωρίδες
  • 1 κόκκινη & 1 πράσινη Πιπεριά κομμένες σε μεγάλους κύβους
  • 100 γρ. φρέσκο Ανανά
  • 1 πρασ. Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 κόκ. Κρεμμύδι κομμένο σε κύβους

Εκτέλεση


  1. Ετοιμάζουμε το ρύζι ακολουθώντας τις οδηγίες στο πακέτο.
  2. Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε ένα γουοκ ή βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το χοιρινό.
  3. Προσθέτουμε τη σως σόγιας και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο γουόκ τις πιπεριές, το καρότο, το κρεμμυδάκι, το κρεμ-μύδι και τον ανανά και σοτάρουμε για ακόμη 2 λεπτά.
  5. Τέλος προσθέτουμε τη Γλυκόξινη Σάλτσα, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1 λεπτό μέχρι να δέσουν τα υλικά μας. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με ρύζι.
Top