Εκτέλεση
- Ετοιμάζουμε το ρύζι ακολουθώντας τις οδηγίες στο πακέτο.
- Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε ένα γουοκ ή βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το χοιρινό.
- Προσθέτουμε τη σως σόγιας και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε στο γουόκ τις πιπεριές, το καρότο, το κρεμμυδάκι, το κρεμ-μύδι και τον ανανά και σοτάρουμε για ακόμη 2 λεπτά.
- Τέλος προσθέτουμε τη Γλυκόξινη Σάλτσα, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1 λεπτό μέχρι να δέσουν τα υλικά μας. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με ρύζι.