Σαλάτα Ταμπουλέ με Καρπούζι και Φέτα

Σαλάτα Ταμπουλέ με Καρπούζι και Φέτα
  •  10'
    Χρόνος προετοιμασίας
  •  5'
    Χρόνος εκτέλεσης
  •  4
    Μερίδες
  •  1
    Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά


• 250 γρ. σαλάτα Ταμπουλέ (κους κους με δυόσμο) Tipiak

• 250 γρ. καρπούζι 

• 1 μέτριο  αγγούρι

• 150 γρ. τυρί  φέτα

• 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό

• 1 μικρό ματσάκι δυόσμο

• 50 ml Ελαιόλαδο

• 1 λεμόνι

• 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι βαλσαμικό

• Φρεσκοτριμμένα πιπέρια

• Αλάτι θαλασσινό

 

Εκτέλεση


  1. Ετοιμάζουμε τη σαλάτα Ταμπουλέ (κους κους με δυόσμο) Tipiak σύμφωνα με τις οδηγίες.
  2. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ομοιόμορφα κυβάκια το καρπούζι και το αγγούρι, ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά.
  3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το ξύδι, το λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα και τη σερβίρουμε με επιπλέον φέτα.

 

Σημειώσεις για τη συνταγή:

- Μπορούμε να προσθέσουμε και ψιλοκομμένα ντοματίνια.

- Αν θέλουμε προσθέτουμε μια καυτερή πιπεριά.

Top