Συμμετοχή των προϊόντων μας στο MasterChef

Συμμετοχή των προϊόντων μας στο MasterChef



    Ακολουθώντας τον παλμό των ανθρώπων που λατρεύουν τη μαγειρική, η Flavour Factory, αρωγός στην προσπάθεια δημιουργίας μοναδικών συνταγών που θα καταπλήξουν, συμμετέχει με τα προϊόντα της στην τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής MasterChef.

    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εντοπίζονται έντονα στοιχεία της διεθνούς κουζίνας στις δοκιμασίες των παικτών. Πρωτότυπες ασιατικές συνταγές με νουντλς και ασιατικές σάλτσες, ευφάνταστες παρουσιάσεις πιάτων και εναλλακτικές ελληνικές συνταγές με κρέμα και γάλα καρύδας της Oriental Express.

    Προϊόντα από τις εταιρίες Oriental Express και Blue Dragon θα συμμετέχουν στις δύσκολες δοκιμασίες των παικτών και θα βοηθήσουν στη δημιουργία πρωτότυπων συνταγών, οι οποίες θα αναδείξουν τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

    Επιλέξτε τις πρώτες ύλες που ταιριάζουν στη δική σας συνταγή. Τα προϊόντα Oriental Express που θα συμμετέχουν στην εκπομπή είναι τα Οικογενειακά Νουντλς 375g, τα Νουντλς Ρυζιού Stir-Fry 225g, το Γάλα Καρύδας 400g και η Κρέμα Καρύδας 400g. Το Σουσαμέλαιο 150ml, η Σως Σόγιας 150ml και το Ιαπωνικό Ξύδι Ρυζιού 150ml της οικογένειας Blue Dragon, θα γίνουν εργαλεία στα χέρια των παικτών στην προσπάθεια τους να φτάσουν στο τελικό.

    Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες Supermarket σε όλη την Ελλάδα.

    Top