Νέο Ποτ Νουντλς Oriental Express με γεύση Ψητές Γαρίδες!

Νέο Ποτ Νουντλς Oriental Express με γεύση Ψητές Γαρίδες!



    Μια νέα πεντανόστιμη γεύση έρχεται να προστεθεί στη σειρά Ποτ Νουντλς της Oriental Express!

    Η νέα γεύση στα Σνακ Νουντλς είναι βασισμένη στη διάσημη συνταγή Νουντλς 3’ της Oriental Express με γεύση Ψητές Γαρίδες και Λαχανικά! Η γεύση που έχει γίνει ανάρπαστη, έρχεται στην πρακτική, εύχρηστη συσκευασία Ποτ Νουντλς, για να μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας πάντα και παντού, αφού περιέχει και πιρουνάκι.

    Σας παρουσιάζουμε το πολυαναμενόμενο Ποτ Νουντλς με γεύση Ψητές Γαρίδες και Λαχανικά που θα γίνει το νέο αγαπημένο σας!

     

    Γιατί Ποτ Νουντλς;

    • Υπέροχες γεύσεις!

    Στη σειρά Ποτ Νουντλς της Oriental Express θα βρείτε απίθανες γεύσεις: Ψητές Γαρίδες και Λαχανικά, Κοτόπουλο και Κρεμμυδάκι, Μοσχάρι και Μαύρο Πιπέρι και Γουόν Τον! Δεν θα ξέρετε ποια να διαλέξετε!

    • Έτοιμο σε 3 λεπτά!

    Το μόνο που χρειάζεται για να ετοιμαστεί ένα ολοκληρωμένο γεύμα Ποτ Νουντλς, είναι ζεστό νερό! Απλώς ανοίξτε τη συσκευασία, προσθέστε το περιεχόμενο που βρίσκεται στα φακελάκια, νερό μέχρι τη γραμμή και σε 3 λεπτά το γεύμα σας είναι έτοιμο!

    • Πάντα και παντού!

    Η πρακτική συσκευασία Ποτ περιέχει ό,τι είναι απαραίτητο για το πιάτο σας! Μέσα στη συσκευασία υπάρχει πλαστικό πιρουνάκι, το οποίο σας χαρίζει την ευελιξία να γευματίσετε στο γραφείο, στη βόλτα, στο ταξίδι ή όπου επιθυμείτε!

     

     

    Η σειρά Ποτ Νουντλς είναι πιο λαχταριστή από ποτέ!

    Δοκιμάστε το νέο Ποτ Νουντλς με γεύση Ψητές Γαρίδες και Λαχανικά και ταξιδέψτε με την Oriental Express σε ένα ταξίδι με εξωτικό άρωμα γαρίδας!

     

    Top