Κοτόπουλο Σοτέ με Σάλτσα Ντοματούλας με Ψητή Μελιτζάνα

    Κοτόπουλο Σοτέ με Σάλτσα Ντοματούλας με Ψητή Μελιτζάνα
    •  8
      Χρόνος προετοιμασίας
    •  30
      Χρόνος εκτέλεσης
    •  4
      Μερίδες
    •  
      Χωρίς λακτόζη

    Συστατικά


    • 1 βαζάκι Σάλτσα με Ντοματούλα και Μελιτζάνα "Η Κουζίνα του Ηλία"
    • 2 στήθη Κοτόπουλου φιλέτο, κομμένο σε κύβους
    • 50ml λευκό Κρασί
    • Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
    • Πιλάφι για το σερβίρισμα.

    Εκτέλεση


    1. Σε δυνατή εστία, σοτάρουμε το κοτόπουλο για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίζει.
    2. Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασάκι, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και περιχύνουμε με την σάλτσα μελιτζάνας.
    3. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά να δέσουν τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως, συνοδεύοντας με ζεστό πιλάφι.