Γλυκόξινο Χοιρινό με έξτρα Ανανά & Ρύζι

    Γλυκόξινο Χοιρινό με έξτρα Ανανά & Ρύζι
    •  10
      Χρόνος προετοιμασίας
    •  15
      Χρόνος εκτέλεσης
    •  4
      Μερίδες

    Συστατικά


    • 350γρ. Χοιρινό φιλέτο χωρίς λίπος κομμένο σε λεπτές λωρίδες
    • 1 βάζο Γλυκόξινη Σάλτσα Blue Dragon
    • 300γρ. Ρύζι Μπασμάτι
    • 1 κ.σ Σησαμέλαιο Blue Dragon
    • 2 κ.σ. Σως Σόγιας Blue Dragon
    • 1 Καρότο κομμένο σε λωρίδες
    • 1 κόκκινη & 1 πράσινη Πιπεριά κομμένες σε μεγάλους κύβους
    • 100 γρ. φρέσκο Ανανά
    • 1 πρασ. Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
    • 1 κόκ. Κρεμμύδι κομμένο σε κύβους

    Εκτέλεση


    1. Ετοιμάζουμε το ρύζι ακολουθώντας τις οδηγίες στο πακέτο.
    2. Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε ένα γουοκ ή βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το χοιρινό.
    3. Προσθέτουμε τη σως σόγιας και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
    4. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο γουόκ τις πιπεριές, το καρότο, το κρεμμυδάκι, το κρεμ-μύδι και τον ανανά και σοτάρουμε για ακόμη 2 λεπτά.
    5. Τέλος προσθέτουμε τη Γλυκόξινη Σάλτσα, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1 λεπτό μέχρι να δέσουν τα υλικά μας. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με ρύζι.