Σε μία κατσαρόλα, βράστε 250ml ελαφρώς αλατισμένο νερό, προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο. Αφαιρέστε από την εστία και ανακατεύοντας συνεχώς, προσθέστε το Κους Κους. Αφήστε για 4 λεπτά μέχρι να τραβήξει το νερό.
Ξεπλένετε καλά τα λαχανικά και κόψτε τα. Σε ένα τηγάνι σε δυνατή εστία, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λαχανικά με το σκόρδο για 7-8 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε το Κους Κους και ανακατέψτε καλά.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 210°C. Σε ένα μικρό τσέρκι, τοποθετήστε ένα φύλλο κρούστας και αλείψτε το με βούτυρο. Στη συνέχεια τοποθετήστε από πάνω ακόμη ένα φύλλο κρούστας, προσθέτοντας στο εσωτερικό 3 κ.σ. από το μίγμα Κους Κους.
Διπλώστε σφιχτά τα φύλλα κρούστας έτσι ώστε να καλυφθεί πλήρως το περιεχόμενο και να δημιουργηθεί ένα πουγκί. Στη συνέχεια τοποθετήστε το πουγκί ανάποδα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρις ότου τελειώσουν τα υλικά.
Στο τέλος αλείψτε με λίγο βούτυρο όλα τα πουγκιά και ψήστε τα για 20 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.